Activiteiten

Wat bieden wij

Wij zijn gespecialiseerd in zowel scheepinterieurbouw als interieurbouw. U kunt bij ons terecht met uw eigen ideeën. Alles kan op maat en naar wens gemaakt, getekend en geplaatst worden.  Wij denken graag met u mee!

Wij doen complete scheepsinterieur betimmeringen voor binnenvaartschepen, tankers, coasters en jachten. Wij doen zowel nieuwbouw projecten, maar ook veel renovatieprojecten. Ook voor andere interieurbetimmeringen kunt u (ook als particulier) terecht. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld maatwerk keukens, ensuitkasten, inbouwkasten en handgemaakte meubels. Wij beschikken over grafische tekenprogramma's waardoor we een ontwerp tot in detail kunnen uitwerken. Zo weet u van te voren precies hoe iets er uit komt te zien!

Kortom voor het maken en plaatsen van uw complete interieur bent u bij De Combinatie aan het juiste adres, maar ook uw kleine klussen zijn bij ons in goede handen! U kunt bij ons rekenen op prima service, duidelijke afspraken, tijdige levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding.